Wednesday, April 27, 2011

Macro Photography





Salam Macromania untuk semua...
sudah lama newton nda update blog. tiba2 hari ni terasa nak post gmbr2 yg Newton ambik sepanjang tahun ni... Oh ya, kini Newton aktif sda dlm bidang photography. terus terang Newton katakan, dari dulu lagi newton suka mengambil gmbr. tak kira gmbr sendirikah, keluargakah, kawan2 & permandangan... kali ini Newton cuba sajikan gambar MACRO. Kebiasaannya, ramai diantara kita yang terlepas pandang akan benda2 Macro ni pasal dia kecil sangat. Tapi bila dah di "snap2" ~ memang teruja sangat2 melihat benda2 kecik ni.... so, berikut adalah koleksi gmbr MACRO yg Newton ada setakat ini... hope you guys like it! .... :)

Thursday, September 2, 2010

Selamat Hari Raya 2010

Kepada semua Family & kawan2, newton @ Junior @ Joey @ JR mengucapkan...

Thursday, December 24, 2009

Sunday, November 8, 2009

Bye bye... jumpa lagi....


(Rose, Ren, Joey & Rina)

Baru2 ni, kita org p hantar kawan p airport sdk.
dia mau bertolak ke semenangjung balik utk berkerja.
Sedih juga la sbb nnt kurang sda 1 org lagi kawan
yg sekepala bila berkumpul ramai2 nnt.

apa2 pun, newton harap buli jmpa dia lagi next time.

buli bah tu kan REN....

Friday, September 11, 2009

Thursday, August 27, 2009

Finally I Can Reveal It to All

Finally, Newton dapat juga memaparkan utk semua gambar2 yg
Newton ambik sepanjang berada di Bilit, Sukau.

Bah, newton harap semua enjoy tinguk ni gambar kio. :)

Tadaa.....





















Sunday, August 16, 2009

Bulan 8 di Sandakan

Finally dapt juga cuti utk beberapa hari...
Tapi, camera newton got problem sikit.
Jadi tak dapatlah newton pamerkan
gambar2 spt yg dijanjikan.

Newton cuma dapat hadiahkan ni song of the month...
trimalah....
.... Bulan 8 di Sandakan.



http://www.youtube.com/watch?v=bY71_CBo-Bk